Vi har et mål om at folk verden over skal oppdage sjømat på en helt ny måte, See Food Like Never Before. Gjennom å servere burgere, hot pots, supper, poké, raw, salater og wraps, alle sammen med sjømat i hovedrollen, gjør vi norsk sjømat spennende og lett tilgjengelig.

Hvert måltid tilberedes på bestilling rykende fersk, og serveres sekundet det er klart. Pink Fish er et livlig og behagelig sted, og du kommer til å merke lidenskapen og entusiasmen vi har for maten vi lager her.

Vi mener sjømat er så mye mer enn et sunt valg. Selvfølgelig betyr det mye at det er sunt, men for oss er det smaken som står i sentrum. Vår nøkkel til suksess er å blande hurtigmatens kjapphet, med norsk sjømat av ypperste kvalitet, legge til vår svært talentfulle mesterkokks besettelse med smak, og trylle frem et innbydende utvalg av smaksopplevelser fra alle verdenshjørner.

Vi vet at kundene våre er på farten, så vi er kjappe, effektive, enkle og høy-teknologiske, (samtidig som vi ikke har tenkt å kaste deg ut av hyggehjørnet heller).

Og, vi er bærekraftige og miljøvennlige. For det betyr mye også.