FAQ

Pink Fish gir deg superfood fra havet! Deilig mat, masse næring – servert kjapt.

Her har vi samlet noen av spørsmålene vi ofte får om Pink Fish. Håper du tar kontakt med oss hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål her.

Hva er Pink Fish?

Pink Fish er en ny serveringskjede der laksen er helten. Laksen representerer det beste Norge har å by på – fersk, frisk og smakfull.

Hvor kommer Pink Fish fra?

Pink Fish er et helt nytt norsk brand som har den fantastiske norske laksen som stjerne. Vi serverer skikkelig kvalitetsmat kjapt – kan det bli bedre? Hos oss får du digge salater og wraps, burgere, supper og rå laks med smaker fra alle verdenshjørner.

Hvor kommer oppskriftene fra?

Alle våre oppskrifter er utviklet av Geir Skeie, verdens beste kokk! Han vant kokke-VM Bocuse d’Or i 2009, og har viet livet til god mat. Geir er en av gründerne av Pink Fish, og mesterhjernen bak vår deilige meny. Han synes det er veldig gøy å nå få lage mat som når ut til mange mennesker.

Geir har reist land og strand rundt og smakt seg fram til de beste leverandørene for at du alltid skal få en god smaksopplevelse hos oss. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene hos Pink Fish!

Og hvis du har lyst til å prøve deg på en Pink Fish-oppskrift selv blir vi veldig glade. Du finner et utvalg under Oppskrifter. Lykke til – ikke glem å dele resultatet med oss @pinkfishrestaurants #PINKFISH.

Har dere et lojalitetsprogram?

Vi elsker kundene våre, og vil at dere skal besøke oss ofte! Hvis du laster ned appen vår kan du samle poeng hver gang du handler med oss, som du kan bruke i restauranten senere. Pluss at du der kan bestille og betale for maten din, slik at du slipper å vente i kø.

 

Er maten sunn?

Laksen er stjernen i Pink Fish sin meny. Laks er noe av det sunneste du kan spise, propp full av proteiner, omega 3, D-vitaminer og selen blant annet. Norsk laks er best i verden, og kjempesunt! Når det er sagt, er det viktigste for oss at maten smaker fantastisk. Og det er selvsagt lov til å unne seg noe ekstra av og til.

Hvis du har allergier eller intoleranser kan du være trygg på at alle våre retter er tydelig merket med allergener. Både på menyen i restauranten, på pinkfish.no og på Pink Fish-appen.

Går det an å få vite hvor mange kalorier maten inneholder?

Selvsagt! Alle våre retter ligger under menyfanen og på appen med fullstendig næringsinnhold. Hos oss vet du alltid nøyaktig hva du får servert.

 

Jeg har dårlig tid – må jeg vente lenge på maten?

Hos Pink Fish vil vi at folk skal få spise god mat – selv om de har dårlig tid. Derfor kan du bestille og betale via appen eller nettsiden vår, og vite nøyaktig når maten er klar. Ingen kø, ingen hassle, unngå køen og gå rett til utlevering.

Selv om du velger å bestille hos våre hyggelige ansatte, strekker vi oss langt for at ventetiden på maten skal være så kort og smertefri som mulig. Du bestiller og betaler i kassen, og så snart maten din er klar popper navnet ditt opp på skjermen ved utleveringspunktet. Helt fersk, laget kun for deg!

Blir ikke laksen tørr av å ligge ferdig tilberedt?

Hos Pink Fish lager vi all mat på bestilling. Vi jobber med de fineste råvarer, som vi behandler med respekt og glede. Helt fersk, laget kun for deg!

 

Jeg har veldig lyst på en av rettene, men det er en ingrediens jeg ikke er så glad i. Kan jeg plukke den ut?

Alle våre retter produseres på bestilling, så vi er veldig fleksible! Bare snakk med kasseverten, så order det seg nok!

Hva gjør Pink Fish for å redusere mengden av matavfall?

Matavfall og kasting av mat er et enormt problem på verdensbasis. Vi strekker oss langt for å unngå å kaste mat i våre restauranter. Vi har strømlinjeformede bestillings- og leveringsrutiner som gjør at råvarene ikke ligger til de går ut på dato. Vi bruker så mye som mulig av våre råvarer, for å redusere avskjær. Og ikke minst: All mat hos oss blir laget på bestilling. Det betyr at vi ikke har ferdige retter liggende som må kastes etter kort tid for å opprettholde våre strenge kvalitetskrav.

Plast er et stort problem, hva gjør dere for å begrense mengden plast som blir brukt?

Plast er en av de aller største miljøsynderne i verden. Derfor har vi valgt å minimere bruken av plast i våre restauranter. Vi bruker nedbrytbart engangsservise og bestikk, og kaldt friskt vann er fritt tilgjengelig i alle våre restauranter. Så slipper du å kjøpe en plastflaske.

Hvorfor bruker Pink Fish oppdrettslaks?

Norsk oppdrettslaks er best i verden. Verdens hurtig voksende befolkning trenger proteiner, og laks er en fantastisk proteinkilde. Visste du at en laks legger på seg nesten en kilo for hver kilo med fôr den spiser? 24% av energien og 27% av proteinene fra fôret videreføres til den spiselige delen av laksen. Det er betraktelig mer enn både kylling, gris og storfe. Lakseoppdrett er med andre ord den mest ressurseffektive kjøttprodusenten tilgjengelig.