Vår historie

Vi elsker fisk!

Pink Fish er et nytt og spennende restaurantkonsept med norsk laks i hovedrollen.

Vår mesterkokk og Bocuse d’Or vinner Geir Skeie hadde et sterkt ønske om å gi kunder verden over anledning til å smake på norsk laks i et enkelt og uformelt miljø. Han så for seg en spennende og variert meny fullpakket av smaker fra hele verden,  servert på bestilling – kjapt.

Han fortalte om drømmen sin til to venner med god forretningsteft og erfaring, og vips var konseptet et faktum. 1.November 2017 åpnet vi vår første Pink Fish restaurant i Oslo.

Ronny Gjøse, Svein Sandvik og Geir Skeie på åpningen av Pink Fish Grensen
"Highly Commended" fra The Global RLI awards 2018

Vårt motto er Good Food Fast. Vår brukervennlige app og hjemmeside gjør hele opplevelsen sømløs, og forhåndsbestilling er superenkelt. Du kan hente bestilling din til et avtalt tidspunkt det måtte passe deg, uten kø og ventetid, og i tillegg har vi en kundeklubb som tilbyr lojalitetspoeng som kan brukes ved neste bestilling.

Hos Pink Fish sier vi: