I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på pinkfish.no. Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos pinkfish.no, og din rett til å få denne informasjonen slettet.

Salmon Company AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på pinkfish.no. Vi vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

Hva slags informasjon samles inn?

1. Kjøp av varer

For å gjennomføre et kjøp på pinkfish.no, trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Dette er nødvendig for å sende deg dine bestilte varer, og for å holde deg oppdatert om din levering.

Dersom du oppretter en kundeprofil lagres dine personopplysninger på din konto. Du kan selv endre dine opplysninger fra min side, eller be om at din konto skal slettes. Dersom du gjennomfører et kjøp som gjest, vil personopplysningene kun lagres på din ordre.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og håndtering av avgifter og evt retur. Historikken blir slettet automatisk etter ti år.

2. Betaling

Når du betaler med kort på pinkfish.no, vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør og kortinnløser, Stripe. Disse opplysningene blir kun brukt til å utføre en betaling.

For å gjøre det enda enklere å handle, har du mulighet til å lagre kortinformasjonen hos vår betalingsleverandørs sine systemer. Vi lagrer ikke kortinformasjonen din utover å referere til den med en identifikator. Betalingsleverandøren oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte, og er sertifisert etter kortselskapenes strengeste regelverk, PCI Level 1.

Se mer informasjon på Stripe sin nettside: https://stripe.com/docs/security/stripe.

3. Bestilling av mat

Når du bestiller mat på pinkfish.no, går bestillingen din via en tjeneste levert av Weorder AS. For denne tjenesten gjelder egne vilkår og betingelser. Som en del av disse vilkårene finner du også en egen personvernerklæring knyttet til denne tjenesten. Når du logger deg inn på tjenesten kan du lese og samtykke til denne informasjonen.

4. Nyhetsbrev

Vi har mulighet til å sende deg gode tilbud og kampanjer på e-post, dersom du samtykker til dette. Ved utfylling av skjemaet for påmelding til vårt nyhetsbrev, lagrer vi ditt navn og din e-post adresse. Denne informasjonen blir lagret på Mailchimp sine servere. Du har til en hver tid mulighet til å melde deg av listen ved en link nederst i evt nyhetsbrev du mottar fra oss.

5. Statistikk

pinkfish.no er koblet opp mot en den eksterne tjenesten Metorik, for utvidet statistikk og rapportering. Metorik henter informasjon om kunder og ordre fra nettbutikken, og lagrer den samme informasjonen som vi gjør i våre databaser. Ved en eventuell sletting av en konto hos oss, slettes også informasjonen hos Metorik.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. De fleste av disse kapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere, og for at du skal kunne handle hos oss. På pinkfish.no bruker følgende tjenester informasjonskapsler:

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Hensikten er å øke brukervennlighet på nettsiden, og få et bilde av hva besøkende finner interessant. Informasjonen blir lagret hos Google Inc.

WordPress og WooCommerce

pinkfish.no er bygget på WordPress publiseringsløsning og WooCommerce butikkløsning. Begge disse tjenestene lagrer nødvendige informasjonskapsler, for at du skal kunne logge deg inn på din konto og gjennomføre et kjøp på pinkfish.no. Uten disse informasjonskapslene vil ikke siden fungere som den skal.

Metorik

Metorik lagrer informasjon om ordren når et kjøp utføres på pinkfish.no. Hensikten
med denne tjenesten er beskrevet lenger opp i denne erklæringen.

Annonsering på Facebook eller Google

Vi bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen. Vi kan på denne måten også ekskludere annonser for brukere som vi ikke tror vil finne våre annonser relevant.

Deaktivere bruk av informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at du ikke vil få gjennomført ditt kjøp hos oss. På linkene nedenfor finner du mer informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler i de mest kjente nettleserne:

Sletting av personopplysninger

Vi vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for tjenesten vi leverer til deg. Enkelte opplysninger er vi lovpålagt å oppbevare en viss tid av hensyn til regnskapslovgivningen.

Du kan til enhver tid be om å få dine opplysninger slettet, ved å ta kontakt med oss. Våre kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på eventuelle endringer i personvernerklæringen. Oppdatert informasjon vil alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Kontaktinformasjon

Salmon Company AS
Lysaker Torg 2
1366 Lysaker

hello@salmoncompany.com